Tribes binnen de LHBT+-gemeenschap zijn een soort labels, subculturen of hoe je het maar wil noemen. Hieronder vind je een omschrijving van de tribes die je op Binkdate kunt kiezen. Kies waar jij je het beste mee kunt identificeren of tribes waar jij je toe aangetrokken voelt.Twink  

Een jonge, of jong uitziende, slanke man met weinig tot geen lichaamshaar. 


Gym buddy

De hottie van de sportschool. Die  vooral met zijn lichaam en zijn gezondheid bezig is.


Daddy  

Een oudere man die voornamelijk date met aanzienlijk jongere mannen. Niet te verwarren met de ‘sugar daddy’, waarbij het nadrukkelijk om geld gaat.


Otter 

Een man die net als een bear veel lichaamshaar heeft, maar minder oud is en slank of soms een beetje gespierd.


Pup  

Een jonge man die soortgelijke eigenschappen deelt met een puppy. Jong, schattig, naïef, enthousiast en onervaren. 


Bear 

Een vaak wat oudere, forse man met veel lichaamshaar. Meestal ook met snor en baard. 


Wolf 

Een jongere, mannelijke man die slanker is dan een beer, maar mannelijker dan een otter. Half behaard, meestal met gezichtshaar. Hij heeft een mysterieuze uitstraling en er wordt vaak gedacht dat hij naar seks hunkert. 


Gaymer 

Actieve interesse in games, cartoons, strips, superhelden.


Leather 

Een subcultuur binnen de homogemeenschap van mannen die een voorkeur hebben voor leren kleding. Vaak ook wel geassocieerd met BDSM en andere fetishes. 


Discreet  

Vaak getrouwde mannen met de bedoeling de ontmoeting geheim te houden


Trans 

Identificeert zich als een vrouw. Kan verschillen in leeftijd en/of lichaamsbouw.


Geek 

Zeer intellectuele jongen/man. Leert graag, is veel met computers en technologie bezig. Maar blijft vaak achter op het sociale gebied.


Crossdresser 

Ook wel travestie genoemd. Zij houden ervan om gedaante aan te nemen die niet overeenkomt met hun genderidentiteit. Het gaat dan om je kledingkeuze, taalgebruik, gebaren, make-up, pruik, gebruik van parfum, omgaan met emoties en andere uitingen. 


Sissy  

Een (jongere) man; die zich vrouwelijk, sletterig, geil, ook echt bimbo-achtig gedraagt. Ze hebben de neiging om echt onderdanig te zijn, maar niet altijd.  


Shemale

Een term die het meest wordt gebruikt in de porno-industrie om transvrouwen of andere mensen met mannelijke genitaliën en vrouwelijke secundaire geslachtskenmerken (inclusief borsten) te beschrijven die zijn verkregen via hormonen of chirurgie.