Als je je wachtwoord bent vergeten, hoef je je geen zorgen te maken. We hebben een eenvoudig proces om je te helpen je wachtwoord opnieuw in te stellen en weer toegang te krijgen tot je account. Volg deze stappen om je wachtwoord op te vragen:


1. Klik op "Wachtwoord kwijt" in het menu. Dit brengt je naar de pagina waar je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.


2. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan je account. We sturen je dan een e-mail met instructies over hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.


3. Controleer je inbox en zoek naar de e-mail van ons. Als je de e-mail niet kunt vinden, controleer dan je spam- of junkmap.


4. Klik op de link in de e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Je wordt naar een pagina geleid waar je een nieuw wachtwoord kunt invoeren.


5. Voer je nieuwe wachtwoord in en bevestig het. Zorg ervoor dat je een sterk wachtwoord kiest dat moeilijk te raden is.


6. Klik op "Opslaan" om je nieuwe wachtwoord op te slaan. Je kunt nu weer inloggen op je account met je nieuwe wachtwoord.


Als je nog steeds problemen hebt met het opvragen van je wachtwoord, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor verdere hulp. We staan altijd voor je klaar om je te helpen.